“اولین کنفرانس بین المللی طعم و مزه سالم و برتر” اواخر مرداد ماه ۱۳۹۶ در مرکز همایش های کتابخانه ملی تهران در راستای بهبود سلامت غذایی و نیز ارتقاء سطح تولیدات و محصولات غذایی و رسیدن به استاندارد های جهانی برگزار گردید.
این کنفرانس با هدف ارتقاء سطح کیفی طعم ها و مزه های چرخه تأمین غذا از تولید تا مصرف با رویکرد رسیدن به استاندارد های بین المللی به معرفی واحد های پیشرو در امر ایجاد طعم و مزه نوین و سالم و شرکتهای غذایی برجسته آگاه به استاندارد های جهانی برگزار خواهد شد.
برای مشاهده گزارش تصویری، روی عکس پایین کلیک کنید.
[huge_it_portfolio id=”20″]